Natació

PISCINES CLUB ESPORTIU

NATACIÓ

La natació és un esport molt complet que té grans beneficis pel cos i la ment. Es pot practicar a qualsevol edat, de nadons fins a tercera edat. Els cursets de natació s´adapten el nivell que tingui el beneficiari, des d´adaptació, iniciació, ampliació i perfeccionament. És important saber nedar correctament.

AQUAGYM

Pràctica dinàmica i divertida que es realitza dins el medi aquàtic amb una intensitat mitja/alta. Tonifica la musculatura i potencia el sistema cardiovascular. La principal avantatge és el baix risc de patir lesions ja que no hi ha impactes contra el terra.

AQUASALUT

Activitat física que es realitza dins el medi aquàtic amb una intensitat baixa/mitja. Millora la salut i la condició física, cuida les articulacions, a més a més, de realizar una funció socialitzadora. És una activitat ideal dirigida a persones de la tercera edat. La principal avantatge és el baix risc de patir lesions ja que no hi ha impactes contra el terra. A més a més, permet fer exercicis que fora l´aigua quasi no es poden fer.